طرز تهیه شربت آلوئه ورا




فواید و خواص شربت آلوئه ورا

وقتی صحبت از مراقبت از پوست با محصولات ارگانیک و طبیعی می شود چیزی بهتر از ژل آلوئه ورا وجود ندارد. این گیاه فقط حاوی خواص تقویت کننده پوست نیست. بلکه چندین ماده درمانی دارد که در صورت مصرف متوسط می تواند برای سلامتی شما معجزه کند. آب آلوئه ورا یک افزودنی خوشمزه و مغذی به هر نوع نوشیدنی یا اسموتی است. آب آلوئه ورا برای کاهش التهاب، کمک به هضم غذا و بهبود دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و تنظیم قند خون مفید شناخته شده است. تهیه آب آلوئه ورا می تواند کمی مشکل باشد، اما هنگامی که در نحوه استخراج ژل مهارت پیدا کردید، می توانید اسموتی ها و آب‌میوه های سالم و خوشمزه ای تهیه کنید.

 





طرز تهیه شربت آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا را زیر آب روان بشویید و خشک کنید ، آلوئه ورا مایعی مایل به زرد ترشح میکند که به آن لاتکس نیز گفته می شود. بیشتر برگ های خریداری شده در فروشگاه قبلا وقت کافی برای آزاد کردن لاتکس زرد رنگ سمی داشته اند، اما شما باید برگ ها را بشویید تا آلودگی ها را از بین ببرید. مصرف لاتکس زرد ممکن است باعث گرفتگی شدید شکم ،اسهال و یا استفراغ شود و در صورت حساسیت به لاتکس می تواند کشنده باشد.

 

با استفاده از چاقوی تیز پوست کنار برگ را برش داده و از هم جدا کنید .با نوک چاقو درز کنار برگ را برش داده و تیغه را به طول کل برگ بکشید. هنگامی که برگ هارا جدا کردید باید دو قطعه داشته باشید. پوسته یا درز های کناری که بریده اید را دور بریزید.بعد از جدا نمودن پوست سبز رنگ آن  سعی نمایید تا لایه زرد رنگی که روی ژل هست را نیز جدا نمایید. البته می توانید به خوبی در زیر آب سرد بشویید یا با محلول سرکه سفید و آب، این لایه زرد رنگ که عامل تلخی و سبب اسهال و ناراحتی های معده می گردد را به خوبی از بین ببرید.

 

با استفاده از یک قاشق تمام ژل شفاف آلوئه ورا را جمع کنید، تا آنجا که می توانید ژل شفاف را جمع کنید ( حداقل ۶ قاشق چای خوری) و بلافاصله آن را داخل مخلوط کن ریخته (زیرا برخی مواد مغذی خود را در واکنش با اکسیژن از دست خواهد داد ) و به همراه آبمیوه دلخواه خود میکس نمایید. برای شیرین کردن شربت به دلخواه می توانید از عسل استفاده کنید.همچنین برای رقیق کردن و خنک نمودن آن از مخلوط آب و یخ به اندازه کافی استفاده نمایید.